Ул. Отец  Паисий, където от февруари се прави ремонт, вече

...
Ул. Отец  Паисий, където от февруари се прави ремонт, вече
Коментари Харесай

Колите спират без пари на Отец Паисий

Ул. " Отец  Паисий ", където от февруари се прави ремонт, към този момент става за паркинг. Колите са спрени от едната страна по цялото  продължение от градинката в подножието на Стария град до ул. " Д-р Вълкович ", видя през вчерашния ден репортерът на " Марица ". Това е огромна екстра, тъй като да спреш в идеалния център, без да плащаш, е същински шанс. 

 Реконструкцията на тази част от улицата съвсем напълно е приключена, въпреки че тя не е позволена публично за прекосяване. Но си има настилка от идеално подреден паваж, необятни тротоари с нови плочки, тук-там - и антипаркинг колчета. 

Останалата част от " Отец Паисий " от " Д-р Вълкович " до Одеона  обаче към момента е на пръст. Тепърва тук ще се редят павета.  Входът от бул. " Цар Борис III Обединител " към хотел   " България " през вчерашния ден беше заварден, с цел да не се пречи на ремонта.  Багер къртеше плочките  в пешеходното пространство до подлеза от южната страна на Тунела.  Тук до неотдавна паркираха  коли, а в този момент ще бъдат построени паркоместа  върху празния терен, с цел да не се пречи на хората да минават, обясниха служащите от компания " Драгиев и ко ".  

И от другата страна на подлеза, пред Райфайзенбанк, кипи същинска атака. На мястото на паркинга са стоварени бордюри и павета, с които ще оформят пешеходната алея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР